Prisgaranti

5 Stjärnor på Trustpilot

100% äkta varor

Dr. Oracle - Real White Treatment Serum 30ml

Rek. pris: 589 kr

471 kr

Status:
2
Information
1-3 Dagars Leveranstid
Fri Frakt Över 299kr
Faktura Med Klarna

Real White Treatment Serum har en stark koncentrerad fuktgivande formel och som på ett säkert sätt hjälper dig att jämna ut hudtonen och reducera pigmentfläckar. Produktens blekande egenskaper har certifierats av FDA och testats av dermatologer innan produkten tas i bruk för att säkerställa en effektiv och säker produkt.

  • Kvalitativ blekningsprodukt som enkelt kan appliceras jämnt över hela ansiktet för att skapa ett vattenlåsande skikt på huden, vilket effektivt upprätthåller hudens balans och förbättra hudens struktur.
  • Krymper porerna, avlägsnar döda hudceller samt motverkar fina linjer & rynkor
  • Innehåller Giga White, Acti White, Willow Bark samt olika bär extrakt, för att boosta den uppljusande effekten samt skydda huden.

Användning

Efter booster applicera lämplig mängd på ansikte och nacke.

Ingredienser 

White flower extraxt: Extrakt från vita blommor som jasmin, krysantemum, snö lotus, madonna lilja, freesia, edelweiss. Niacinamid: vitamin B3, är ett naturligt extrakt som är säkert och mycket effektivt för att förbättra problem med pigmentfläckar, åldrande hud samt uttorkning. Willow Bark Extract: hjälper till att eliminera döda hudceller på ett effektivt sätt. Camellia Japonica Oil: Olja extraherad från Camellia japonica, boostar huden med näringsämnen samt mjukar upp huden. Mourera Fluviatilis: Mourera extrakt fluviatilis hjälper till att balansera och ge näringsämnen till huden

Registrera dig på vårt nyhetsbrev och motta de senaste erbjudandena!

© Copyright 2020 koreanbeauty.se